52 76 22 44

Facadeisolering

Home / Facadeisolering
Sto akustiklofter

Læs mere


Facadeisolering består af 5 lag:
lim (1), isolering (2),
puds- og armeringslag (3,4) og slutpudslag (5).

Velisoleret hus holder varmen inde om vinteren og ude om sommeren og dermed sparer på energien (se besparelseseksempler). Den bedste isoleringseffekt opnåes ved at isolere udvendigt. Dette gøres ved at lime isoleringsplader af hårdt stenuld på facaden og derefter udføre et pudslag direkte på isoleringen.

Isoleringen kan variere i tykkelse typisk fra 50 – 300mm alt efter hvor meget tagudhænget samt andre parametrer i husets arkitektur tillader.

Man kan selv beregne et overslag på hvad det ville koste at facadeisolere ens hus. Man måler kvadratmeter af facaden inkl. vinduer- og døreåbninger da disse bliver ikke fratrukket det samlede facadeareal. Man indregner døre og vinduer fordi at selv om man ikke bruger isoleringsmaterialet der så skal der bruges hjørneprofiler og andre hjælpemidler som også tager tid at forarbejde. Derfor beregner man den totale facadeareal inklusivt vinduer, døre og andre åbninger.

En ikke uvæsentlig sidegevinst ved facadeisolering er, at man får en facade som får huset til at se helt nybygget ud.
hus_gentofte_small
Huset i Gentofte blev totaltombygget herunder facadeisoleret med en løsning fra Sto.


Priseksempler pr. kvadratmeter indkluderer montage samt materialer*.

50mm isolering, hvid slutpuds: 895kr./m2 + moms

100mm isolering, hvid slutpuds: 995kr./m2 + moms

150mm isolering, hvid slutpuds: 1095kr./m2 + moms

200mm isolering, hvid slutpuds: 1245kr./m2 + moms

Priserne er vejledende og gælder for facader på op til 3 meter i højden. Facader på mere end 3 meter i højden kræver opstilling af et stillads som prissættes separat.

* StoTherm Mineral inkl. hvid silikoneharpiks slutpuds.

MINDRE ISOLERING SAMME EFFEKT!
StoTherm Resol baserer på Kingspan teknologi og giver op til 85% større isoleringseffekt. 100mm StoTherm Resol har samme effekt som 180mm stenuld. Download PDF for mere info.

Kontant os for et uforpligtende tilbud!

 

 

Isolering af en gavl tager ca. 3 uger. På billedet et projekt på Amager.

Sto er verdens ældste og førende producent af facadeisoleringssystemer. Med over 400.000.000m2 facader i Tyskland alene har Sto dokumenteret kundebase og erfaring som ingen andre på markedet. Derfor vælger arkitekter, ingeniører samt kvalitetsbevidste privatkunder Sto som leverandør af deres facadesystem. Facadeteknik arbejder tæt sammen med Sto Danmark og deres konsulenter kommer gerne ud på vores byggepladser for at rådgive og kvalitetssikre hele processen.

sto_academy_foto
Vi er specialister i Sto systemer og bliver løbende undervist og certificeret på Sto Academy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *